Szukanie zaawansowane

Szukanie wraz z odmianą wyrazów
Wstaw * (gwiazdka) po wpisaniu początku wyrazu
np. podatk*, aby znaleźć podatkami, podatkach itd.

Dokładne dopasowanie
Wpisz wyrażenie w cudzysłowie.
Na przykład: "podatek dochodowy".

Wykluczenie wyrażenia
Wstaw - (minus) przed słowem, które chcesz wykluczyć. Na przykład: "sprzedaż -towar"

Brak wyników

PKWiU 2008

29 marca 2013

PKWiU 2008 Sekcja C - Produkty przetwórstwa przemysłowego - Dział 11 - Napoje

219

Sekcja C, dział 11 obejmuje:

  • napoje spirytusowe,

  • wina (gronowe),

  • pozostałe wyroby winiarskie,

  • wermut i pozostałe wina aromatyzowane, ze świeżych winogron,

  • piwo,

  • słód,

  • napoje bezalkoholowe; wody mineralne i pozostałe wody butelkowane.

Dział 11

NAPOJE

11.0

NAPOJE

11.01

NAPOJE SPIRYTUSOWE

11.01.1

Napoje spirytusowe

11.01.10

Napoje spirytusowe

11.01.10.0

Napoje spirytusowe

2208

11.01.9

Usługi podwykonawców związane z produkcją napojów spirytusowych

11.01.99

Usługi podwykonawców związane z produkcją napojów spirytusowych

11.01.99.0

Usługi podwykonawców związane z produkcją napojów spirytusowych

11.02

WINA (GRONOWE)

11.02.1

Wina ze świeżych winogron; moszcz z winogron

11.02.11

Wina musujące ze świeżych winogron

11.02.11.0

Wina musujące ze świeżych winogron

2204 10

11.02.12

Wina ze świeżych winogron, z wyłączeniem wina musującego; moszcz z winogron

11.02.12.0

Wina ze świeżych winogron, z wyłączeniem wina musującego; moszcz

z winogron

2204 21

2204 29

2204 30

11.02.2

Osad i kamień winny

11.02.20

Osad i kamień winny

11.02.20.0

Osad i kamień winny

2307 00

11.02.9

Usługi podwykonawców związane z produkcją win gronowych

11.02.99

Usługi podwykonawców związane z produkcją win gronowych

11.02.99.0

Usługi podwykonawców związane z produkcją win gronowych

11.03

POZOSTAŁE WYROBY WINIARSKIE

11.03.1

Pozostałe wyroby winiarskie, np. cydr, perry, miód pitny; napoje mieszane zawierające alkohol

11.03.10

Pozostałe wyroby winiarskie, np. cydr, perry, miód pitny; napoje mieszane zawierające alkohol

11.03.10.0

Pozostałe wyroby winiarskie, np. cydr, perry, miód pitny; napoje mieszane zawierające alkohol

2206 00

11.03.9

Usługi podwykonawców związane z produkcją pozostałych wyrobów winiarskich

11.03.99

Usługi podwykonawców związane z produkcją pozostałych wyrobów winiarskich

11.03.99.0

Usługi podwykonawców związane z produkcją pozostałych wyrobów winiarskich

11.04

WERMUT I POZOSTAŁE WINA AROMATYZOWANE, ZE ŚWIEŻYCH WINOGRON

11.04.1

Wermut i pozostałe wina aromatyzowane, ze świeżych winogron

11.04.10

Wermut i pozostałe wina aromatyzowane, ze świ...

To co widzisz, to tylko 30% treści...



Aby uzyskać dostęp do całości, kup prenumeratę